Bayi besar

37w berat baby 3.3kg. Doktor kata agak besar. Mcm mana nak buat? Risau susah meneran sbb anak2 sebelum ni x sampai pun 3kg

8 Balas

Akhirnya ada juga posting yg sama mcm situasi saya. Saya haritu checkup 36minggu 1hari, baby 3.4kg. Ada dlm 3 kali bertanya dlm apps ni semua posting saya tak ada yg reply 😢

12mo ago

Follow je plan doctor repeat scan dkt kg sbb awk dkt tmpt lain masa tu. Kang nnt dia refer doc pakar awk nk balik kg dah.