perut bawah rasa berat

36w4d perut bawah rasa berat . rasa mcm kencing tk lawas / ada something yg mcm nk jatuh dari dalam. normal ke cmni?

3 Balas

bawah perut rasa berat sbb bby dh dekat bawah. sy pernah rasa mcm ada something dekat bawah bila duduk. menangis sy tahan sakit nk duduk mmg tak selesa. perut pn ada sakit sikit. tapi sehari jelaa rasa mcm tu. kencing bukan taklawas. dh pegi kencing. tapi sbb bby tgh menendang atau menekan dekat pundi kencing tu sbb tu rasa mcm tak lawas. tpi kalau awak kencing tak lawas, air kencing keruh dan sakit masa kencing kena g klinik la sbb tu kencing kotor. takot jadi contraction pramatang

sy pun sma MCM sist...normal tu sbab baby dah msuk laluan..tnggal tunggu Nak brsalin ..skrg Ni 37 weeks..

Sama saya sis. Berharap dapat bersalin xlama lagi. Nak masuk 37 weeks dah. Xsabar 😍😍😍