22hb ne kena masuk Hospital daa, SBB baby posisi xbetul.. kepala dia kt atas.. rasa takut pula..😔

36w sblum ne scan 3x oke ja kepala duk bwah.. nk naik 37w tiber kepala kt atas..

1 Balas

sis due bile 🥹 nk same saye scan kk 31w songsang scan swasta 33-35w dh kbwah skli scan swasta 36w songsang.. rabu depan scan kk risau je 🥹🥹 https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 group hamil 2023

1y ago

8january nnt due , saya baru ja tukar berklinik di swsta pstu 33w masuk KK daaa.. hari Rabu ne saya pergi check up di KK..hari Khamis ne masuk Wad sdh..pilihan hanya dua antara bagi pusing baby or opret.. Dan yaa, dua² ada risiko.. cuma mampu doa yg baik² saja laa.. tapi Doktor try nk pusing baby dulu.. kalau berjaya dan baby xsongsang semula haa, normal la bersalin nnt.. tpi Klau xberjaya kena opret la cerita nya..