Teringin kopi susu

36 weeks,teringin nak minum kopi susu Boleh minom ke secawan?.#ingintahu #pleasehelp

6 Balas

Sy minum je tp limit secawan utk beberapa hari. Hb sy pernah drop masa 2nd trimester, skg mmg sy pantau hb sy sbb sy mudah sakit kepala bila tak minum coffee.

2y ago

Sy dpt zincofer tp on off mkn sbb meloya teruk. Sy amalkan kurma beberapa biji sehari. Alhamdulillah hb sy naik mendadak.

Saya minum je..tapi minum setengah cawan..kalau cawan macam kat mamak tuu,saya akan minum setengah saja..

boleh minum sikit untuk lepaskan hajat teringin. dah hujung kehamilan ni InshaAllah takde apa

2y ago

ituhla.da nak masuk 9 bulan ni,makin macam2 pulak yang teringin

minum je.. tp buat jgn manis sgt 😁

Asal tak lebih 200mg

2y ago

mcamana nak tau tak lebih 200mg?🥲

saya minum aja..

2y ago

sebab dah teringin sangat.hehehe