Paksa bersalin sebab baby besar

35week baby besar 3kg..kena minum air gula utk tgk kencing manis...klu ad kencing manis kena bersalin opret...tp sy xde mslh kencing manis,darah tinggi pn xde..ap pendapatan anda...sy nk bersalin normal... #ingintahu #pleasehelp

8 Balas

Sy scan 35minggu 3.3kg.. Doc x ckp apa pula.. Doc mmg bgthu baby bsar.. Sbb sy ada history baby bsar sblm ni.. Bersalin normal dan tiada kencing manis.. Harap kali ni dpt bersalin normal jugak.. Aminn

3y ago

yeke..lg besar...tp sy knp suh opret...sy pn xde mslh kncing manis...sy pn xtaw sb ap...