Perginya Anak Syurga Mama😢

3.5.2022 tarikh yang aku takkan lupa sampai bila2..tarikh perginya anak syurga mama...mama pasti anak syurga mama dah berada di tempat yang indah..terimakasih untuk 27 hari yang sangat bermakna untuk mama papa..terimakasih YaAllah dengan ujian yang Kau beri pada kami sekeluarga membuatkan kami lagi cekal hati..kami dah redha dengan pemergian anak syurga kami.. doakan kami diberi rezeki anak lagi ya🤲 Alfatihah Muhammad Amzar Zhafran❤️ (6.4.2022-3.5.2022) (4ramadhan1443H-2syawal1443H)

Perginya Anak Syurga Mama😢
9 Balas

salam takziah sis. Alfatiha buat ank syurga sis semoga sis tabah & murah rezeki zuriat .