Baby tiada heartbeat

Baby sy 17 weeks dah tiada heartbeat 😭..tunggu mama di syurga syg..maafkan mama..

4 Balas

takziah puan.. semoga puan kuat dn tabah.. mcm mna nk tau heartbeat stop.. ada rasa apa2 tk puan? maaf bertanya

1y ago

aminnn...doakan sy ye... sedih masih bawa baby dlm perut tp dah x bernyawa lg..doktor bg dia keluar sendiri sampai 2 mei..

salamm takziah puan. boleh sy tahu apa tanda tanda yg puan perasan ya sebelum detect baby dah tak da?

1y ago

instinct sy baru baru kuat nk g scan tgk baby, tgk tgk doktor dah x jumpa heartbeat

Semoga puan kuat ya. Aminn. Semoga diberi rezeki lagi oleh Allah lepas ni 🌸

Moga puan kuat ya. Aamiin

1y ago

mohon doakan sy ya utk kuat hadapi dugaan ini