ada tak sesiapa perna rasa sakit kt bahagian pusat, klau sentuh pusat tu pun sakit...normal ke tak??

2 Balas

maaf puan sy tiada pnglmn ttg ni semasa hamil pd 35 week..sbb sy brsalin pd usia kandungan 34week...jd xpe..sy try up status puan ni ea..mana tw jika ada user lain mengalami mcm puan alami dan dpt share pnglmn mereka dgn puan..mg dpmudahkan segalanya amiin

12mo ago

terima kasi byk...

saya pun same mcm sis..tersentuh je pusat msti sakit..kadang tu perut terlanggar kerusi terkena pusat jugak wahh sakitnya tang pusat tu..btw saya baru 32week..taktau la normal ke tak..saya pun first baby

12mo ago

tu la sis...pestime rsa mcm ni...