Ni sec baby but i still tktau mcm mne perut mengeras 🙂 can someone explain mcm mne mengeras tuh 🥰

1 Balas

😄 It's okay. Perut mengeras rasanya mcm perut kita kebas and keras. Actually bukan perut mengeras rightfully, is rahim yg mengeras😊 Biasanya perut mengeras, x rasa sakit, just rasa berat and labor contractions tu ibu akan rasa juga perut (rahim) mengeras juga tapi semakin kerap and ibu kena tahu breathing exercises masa tu sbb boleh kurangkan /hilangkan rasa sakit contractions.