Boleh tak 34 week,scan 4D?

34 week blh tak scan 4D lg?sbb ada nmpk iklan d klinik smpai 32week saja..Klu scan 4D skg ni nampk tak wajah dn jantina baby?sy saja nak buat..nak simpan gmbar bby.Scan d kkia xnmpk jantina lagi..bby kapit pahanya.

2 Balas

Cuba call klinik yg ada perkhidmatan tu & tanya dlu. Sbb utk scan mcmni perlu buat appointment. Sy pun nyaris2 xboleh sbb ngam2 32w. Masa scan jenuh sonographer goyang2 perut sy sbb bby x nk bg kerjasama. 2 jam++ juga baru settle.

xsilap saya, bby dh membesar sekrg payah sikit nk nampak jantina kecuali posisi dia betul hadap hadapan.