pregnant

33 weeks &3days na po ako pregnant ask q lng normal ba un pangangalay ng mga legs q kapag naglalakad ako tska may lumabas sa boot q na parang brown na malapot kala q na tae na q ...

1 Reply

Normal lang yan.. ganyan din ako dati..false labor na yan...

5y ago

Before "true" labor begins, you may have "false" labor pains, also known as Braxton-Hicks contractions. These irregular uterine contractions are perfectly normal and may start to occur in your second trimester, although more commonly in your third trimester of pregnancy. They are your body's way of getting ready for the real labor process.