33week

33 week ssh nak begerak ke sana sini dah..sebab asyik sakit bahagian pangkal paha dan pinggang...nak baring pun ssh..normal ke bg kandungan ke3

6 Balas

Sama n sy. Bak kata suami. Macam pinguin dh jalan. Hahha.. Sis ade rase skit x at bhgian kmluan?

5y ago

kannn..skrg dah start solat duduk dah..lepas sujud tu nk bgn semula tu ya ampunnnn..😅

sama! sy dah 35w ni, bila jalan tu rasa sakit kat pangkal peha..rasa sengal2 camtu..

Sy 32wk ank ptama.. hurmm blkang Dan kaki2 smua jgn ckp la... Sakit sngat

Same.. Masam gilerr kalau berdiri dan jalan banyak tu.. 33 week jugak..

normal baby tgh mmbesar agaknya

Sama 33 week