Tumpang tnye..normal ke 32w2d kerp mengeras bhgian bawah prot..risau jugak slah 1 tnda brslin awal,,

32w2d mengaras

4 Balas

normal. tanda2 bersalin tu if awak sakit kat bahagian perut bawa ke belakang n sakit tu makin kerap tak hilang hilang. misi awak belum terangkan ke tanda2 bersalin pada awak?

saya masa 32 minggu pun mcm tu sekejap2 mengeras tapi alhamdulillah okey je kalau baby still gerak.. kalau sis rasa tak gerak sangat cepat2 pergi hospital tau

12mo ago

ohh ykee...ok baik...trima kasih awkk

Awakk samaa. 32w 2d. Malam tadi smpai ke klinik check, lama sgt mngerasnya, dr suruh ke hospital tp baby gerak masih ok & tkde lendir darah atau ketuban

12mo ago

ohh ykee sis...alahaii....smoga d permudhkn ye...heheheh

kekerapan baby mngeras tu berapa lama? saya 32w5d pon perut asyik mngeras stgah jam skli dlm 10 saat mcm tu. saya bgtahu dr. dia ckp normal.