berat baby 32 minggu

32minggu 3 hari berat baby 2.123kg...ada yg sama dengan saya ke? tak sabar sangat dah ni..🥰

5 Balas

Ok lah tu sis.. sy ms scan 30mnggu bert bby bru 1.8lebih kg.. tpi doc ckp nie anggaran sje.. now sy dh 32 mnggu 5 hri tnggu 34 mnggu nti sy scan lgi.. so mkna kita sme lah yew due date lebih kurg..moga bby2 kita siht dlm pert nie ye sis hihi..☺️

4y ago

Amiin.. moga di permudh kn smua yew👌🏻

Tdi scan 34 weeks bby 2.2kg.. ok lah kna pd usia kndungan.. alhamdulillah bby siht..☺️

Saya scan 32w berat baby 2.08kg. Doc cakap okay je normal. Haha

Sy skrg 33week baby dah 3.6kg

4y ago

Allah.. besr nye.. mmg gdm bby besr kn

32 minggu 2.28kg 😄