32 weeks

32 weeks.. Tpi kaki sda brpa kli bengkak. Knpa yah..

24 Balas

Sy kaki and tangan dah bengkak. Hari2 rasanya bengkak. Weekend je lagi bengkak sampai susah nak genggam tangan🥹

Nak tnya,Normal tak 32 minggu berat baby 1.978kg?

1y ago

sy pun berat bby 32week 1.9 kg tpi doktor kata normal

sama juga dgn Sya sis, 32w 3d,bengkak suda kaki kali ke 2

sya masuk 36weeks, byk berjalan dan berdiri jg tp kaki x bengkak.. masih spt biasa..

Normal tu sis..saya ank petama kaki bengkak mai second bengkak pun tak ada

sy 30weeks 6days dh bersalin secara czer disebbkan darah tinggi sy x mau turun

Normal ke 32week nie contraction false makin kerap. Rasa sakit dan tak selesa

1y ago

sama la, Braxton Hicks awal plk Kali ni

Kenapa saya rase nk mkn nasi daging

rehat lepas berjalan or lakukan aktiviti

Saya 27week dah start bengkak kaki 🥲