apakah ini

3/2 chek positif pastu semlm sy keluar darah n arini ada keluar ketul2 mcm ni

apakah ini
19 Balas

I baru jer miscarriage kelmarin pagi 7am. Mlm darah keluar sedikit², secalit² pastu ketul² sikit, perut memulas ckp xda apa lah then pagi tu da tumpah darah. Pergi lah hosp secepat yg mungkin.

Better pegi hospital sis. Sis ada sakit perut tak? Saya dulu bleeding.last2 sakit perut lebih sakit dari senggugut then keluar seketul mcm uri.

Keguguran ni sis..sory ya. Sbb sy pn prnh 2 kali keguguran..3 hari slpas cek positif. Mmg mcm ni. Nnt ada kluar ketul darah jg

X tahu nk ckp apa.. tapi ni mcm x normal bgi sesorang yg brjaya mngdung.. huhuu.. ☹ pergi hospital utk kpstian

tgk mcm ktulan daging..abortion ..allahu..g hspital kaih bwk pad nie skli tnjuk kt doc..nnt doc akn scan ..

better g klinik sis, sy dlu gugur mcm tu keluar.... tapi sy mase nk kuar tu sakit perut teruk macam segugut

g hospital chk sis.. sy risau tkt sis keguguran klu rupe mcm tu..

P hospital ,mcm daging je 2, maaf ye rasa mcm sis dh keguguran

Sama mcm sy keguguran thn lepas. Keluar mcm ni. G hosp sis

Sya pernah period macam ne..Tak tahu pula tu keguguran