Salam. Normal ke baby 11 bulan tidak boleh duduk sendiri lagi?

31hb disember ni sudah masuk 12 bulan.

5 Balas

Hi, normal. Sebab perkembangan baby lain lain. Kalau Puan risau, boleh refer dengan doktor. Tiada masalah. Selain itu, Puan boleh juga latih anak untuk duduk dengan sendiri.

Salam. Perkembangan anak memang akan berbeza. Mommy teruskan pantau. Boleh dapatkan nasihat daripada nurse.

Boleh normal, boleh X normal mama, kena check risau central body dia x kuat

X normal sis. Kena pg check

normal