Berat normal bayi dalam kandungan

30w 4hari berat baby 1.6kg normal ke terlebih berat ye ??

6 Balas

normal kot... mcm saya scan 31w tadi berat baby 1.75kg..doc cakap normal

1y ago

ohh..sb tgk apps ni spptnya 1.3kg🤭 sb risau lh naik mndadak nk smpi 40w

normal kot. saya haritu ngam 31w baby 1.77kg+ doc takde ckp apa pun

1y ago

dekat apps ni dia bg anggaran berat secara general ja sis. kalau nak tau normal ke tak, masa scan tu tanya terus kat doc. saya setiap kali checkup mmg tanya doc size & berat baby normal tak seiring dgn usia.

normal je... sy 30w 1.45kg..doc ckp normal😁..

sy 33week , td scan 1.7kg doc ckp normal juga

1y ago

wah ye ke..fuhh .ok ok

yg ni membantu kot

yes normal 😀