Anyone see anything...?

3 tahun ttc...dah lewat period 5 hari...harap ada good news...ni kali ketiga test upt...tapi...takpe la lagi 3 hari kita main celup2 lgi...🤭🤭🤭

Anyone see anything...?
6 Balas

Sis boleh try tunggu sebulan lewat period. Test semula UPT. Dpt je double line sama terang dah boleh pergi klinik untuk pengesahan kehamilan.

ngtf sis..sptt lwt 5 ari dh npk line terg..may be mslh hrmon x stbil tu sis..sis rsau rjuk doc trus

sis da test upt lg ? mcmna skg da makin terang ?

3y ago

Esok tu uzur...😓

Moga dipermudahkan semuanya 🥰

xnampk