Kira & Menang dari Herlia!

3 Pemenang untuk menangi hadiah Valentine's day dari Herlia! Setial hadiah termasuk 1 botol Herlia supplement & 1 artisan sabun bernilai RM 300) untuk dimenangi dari Valentine's contest bulan ini! Syarat wajib pertandingan: 1) Sertai di bahagian “PERTANDINGAN” di aplikasi TAP 2) Mesti ikuti Instagram Herlia @Herlia_naturals 3) kira ♥Love dalam gambar dan jawap dekat komen di post sini 4) 3 Pemenang akan dipilih untuk memenangi Hadiah dari Herlia Terma & Syarat: - Hanya peserta yang memenuhi peraturan di atas layak mendapat hadiah ini - Contest akan berakhir pada 21 Feb 2023 - Keputusan adalah mutlak - Pemenang akan diumumkan melalui Instagram page kami - Tolong pastikan alamat, emel dan nombor telefon disediakan sah kerana ia adalah cara untuk pemenang

120 Balas

25 love merah ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️