berat badan naik mendadak

3 bulan berat badan tak naik... sbb alahan kuat sangat.. bulan ni tetiba jee naik 3kg.. dokter kata.. kalau 5 bulan kandungan ni seeloknye naik 0.5 jee.. tapi ni sampai 3kg.. saya kene dtng balik selang 1 sebanyak 3kali untuk check air kencing... tak pasal2 jee.. ? ingatkan naik okay dah .rupanya salah juga... kena laa jaga makan lepas ni ??

1 Balas

Kalau x naik salah, terlebih naik pun salah , nak kena maintain naik sikit2 je