Anak umur 2tahun belum pandai cakap sepatah pun walaupun hari2 ajar sebut mummy , daddy , abang..

2 Balas

macam saya kan.. anak 1st.. jadi dia lambat sikit la bercakap.. kawan pun tak ada sangat nak ajak borak sbb tak ada sepupu yang besar2 dok dekat.. apa saya buat, saya rajinkan ja diri borak dengan dia.. biarkan dia dengar apa saya cakap.. slow2 ajar sis.. slowly but surely..

1y ago

contoh lemak apa sis

anak saya 4 tahun baru boleh bercakap..delay..tapi masih boleh ajar perlahan2..kena rajin bercakap..lain ank lain ragamnya

1y ago

tahniah sis.. anak sy 2tahun 11 bulan pun blum ckp lagi risau jg 3tahun ni kena jumpa doc sudh