admit wad

2nd day kne admit.. Punca nya MAKAN NASI GORENG YG ADA CHILI FLAKES... then suka makan bnde pedas.. Like sambal2., order makan pon x kawal pedas.. Main telan je.. Padanya kelmarin muntah berdarah and baby x aktif.. So nasihat sy., korban kan laa rasa tekak utk 9 bulan nie.. Sebab kita bawak nyawa anak dlm perot.. Dktr trus suruh sy makan sup2 and rebus2 je.. No goreng2., no tumis2., no pedas2....

1 Balas

Bukan sekedar 9 bln je sist...nnti masa pantang pon kene korban😁...mohon bersabar laa wahai wanita...

5y ago

Haaaaaaa 😭😭😭😭😭😭 tp betol sis.. Pedih ulu hati yg ni mmg x blh bawak bincang 😑😑