Gdm 🥲🥲🥲

29week 1day nurse col bgtau sye ada gdm...sedih plk dgr.....moge semua dipermudahkan lh nnt.....#firstbaby

1 Balas

Biasa wktu mula2 dgr ade gdm mmg rmai ibu2 yg down trmasuk sy, sy tahap murung 2hari,rasa down sgt2 sbb kena awal kehamilan 14mggu.. hari ke3, sy cuba positif dan rasa perlu hadapi, benda dh jadi kan.. sy cuba cari rentak nak trunkan gula dan kawal pemakanan, akhirnya sy boleh terima dan rasa lebih rilex tiap kali buat bsp semua hingga di akhir kehamilan.. semoga sis juga kuat, dan selamat dua2 hingga akhirnya yaa 😘😘😘