Saya due 28/tapi ada lendir2 takpe ke x bhaya kn,boleh bagi jawapn

28/5 tapi masih belom ada tanda2 lagi,boleh bagi pendapat tak

7 Balas

Maybe tu mucus plug dah start keluar.. dah nak hampir hari bersalin tu… semoga dipermudahkan urusan.. sy die 27/5 tp dh bsalin 6/5 hr tu 😄

Sama due , tp saya dh selamat bersalin 36w6d haritu … tkbahaya tapi mungkin tu tanda tanda dah

sama due..tp x de tanda2 lg..rasa senggugut sikit2 je dtg..lpastu hilang..lendir x de lg

nak dekat bersalin tu . saya mcm tu juga . kencing + lendir darah , esok beranak dah

sama due..sy pon dh ada keluar lendir2 tp xder darah..

sbb Klau lendir mc tu je,xdk plak lendir darah

4w ago

insyaallah