curios fetal growth

28/12 sy scan di klnik swasta bby 6w2d,doc mention semua ok. then harini (6/1) scan di Kk,katanya y scan before this tak valid sebab scan hrni tak nampak fetal apa2 .. kenapa ya mommies??

2 Balas

Kadang bila scan terlalu awal, sac/kantung baby 2 xnmpk lg.. kdng ikut mesin ultrasound 2 juga, klu dah terlalu uzur slalu x nmpk sac.. UPT mmng positive ke sis?..

4y ago

yea siss.. 3kali UPT smua positive.. inshaAllah evrything will be fine. mybe too early scan atau mesin dia tu.😅

Sis scan atas or scan tvs?