baby movement

28 weeks 5 days Hi mommies ! Is it normal if today you feel your baby so active inside but on the next day the baby movement become slower ?

5 Balas

Mmg baby ad time active ada time nk tendang pun malu. Tp asal gerak ckup sepuluh ok la tu, positif. Tp klu bekerja mungkin terlepas pndang la. T nk dkt2 8 bulan betul rasa kuat tendang dia t.

Saya pun ada rasa cmtu jugak..tapi kena pantau asal cukup tendang 10 kali dalam 24 jam..insyallah ok..think positif

4y ago

12jam kena cukup 10 tendangan. Kalau kurang kena cepat p hsptl

Salam...sori nk betulkn...tendangan bby 10 kali dlm msa 12 jam...start 9am hgga 9pm..

Saya pun rasa mcm tu jugak... ada hari dia aktif sgt.. ada hari mcm malu2 nk kick...

Did the baby complete 10 kicks within 24 hours? If yes, its normal.