28 week

28 week pregnant tapi songsang dan berat baby baru 800gram

57 Balas

saya pun 28 weeks. berat 1.08kg tapi doct ckp kecik , risau jga tapi xpa Insyaallah Allah akan mempermudahkan semua bakal mommies

doc sya kta hri2 pujuk suruh duk betul2 kena ckp hari2, lepastu bnykkn sujud dan ada senaman khas yg boleh buat, try search dlu

jangan risau .. doc pesan nanti baby akan pusing sendiri .. banyak masa lagi .. jgn stress n banyak pikir ye

nk tnyeeeee normal keeee 28 weeks 1 hari cirit birit , dri pgi smpai skrng hm , pestike cirit in 28 weeks ni

jangan risau sebab ruang untuk baby bermain tu banyak lagi nanti dia berpusing sendiri,itu kata doktor la..

skarang baby macam mna sis.. sya 28 minggu berat bby 900gm ja.. baby songsng.. 2minggu lg kena repeat scan

sy tk songsang uri kt bawah harap2 ye naik scan 2 minggu AG..air tuban banyak plok..semoga baik2 aje

Samalah saya. Baby songsang. 2 minggu lagi appointment ngan doc tengok localization baby macam mana.

Sya pun skrg 28 weeks 4days . last scan songsang . bby twins . t1 berat 1043 . twins 2 berat 1086 .

sapa ada pngalamn bby breech...mcmna buat..ngam2 ada fibroid kat atas bhgian kiri...kepala bby kat atas

3y ago

sy ank 1st bby breech...bslin czer ...dpt detect 7bln...mcm2 cra bt bby tetap xnk pusing...msa czer doc jmp cyst dan fibroid ...doc just buang cyst ja...msa monthly checkup scan xjmp pn cyst n fibroid tu...rupanya dia dok blkg bby...nsib la xde apa belaku spnjg preggy....spnjg preggy sy asyik cramp prut...kerap kncing...byk lg tnda yg xdsgka rupanya sbb cyst n fibroid msa preggy....