Share berat baby 26-28 weeks 😊

Hai mommies boleh share berat baby week 26-28 week,, sekarang saya 27 week baby dah berat 1kg 🤭

7 Balas

sy hr tu 26w bby 900+g .ni dh nk masuk 29w dh naik la kut. hihi khamis ni ada appointment kk bru boleh Thu berat trkini baby. harap2 baby sihat2

10mo ago

sis amal makan apa baby berat mcm ni??

27weeks 1kg+..harapnya normal smpai bersalin. aminn

10mo ago

makan je mkanan yg berkhasiat/mkanan lengkap. ada nasi, ayam/ikan, sayur tp sy ikut portion suku2 sparuh sbb gdm od. apa yg sy mkn semua pegi ke baby jd berat sy statik je xnaik2.

Sama saya 27w baby dh cecah 1kg. Dr kata normal

11mo ago

harap berat baby normal smpai bersalin la ye puan 😊

saya 28weeks berat baby 1.3kg 🥰

Saya 26 weeks 800 gram lebih

sye 23w..bert 561g

saya 28week 1.2kg

5mo ago

apa tips baby berat naik?