1st baby after 5 years penantian ??

26/12 pergi scan doctor cakap baru 8 minggu tapi kalau ikut kiraan 1st period padan bulan akhir dah masuk 10 minggu. Ada siapa-siapa pernah jadi ke macam ni? Nervous dan tak tenteram bila fikir takot ada masalah lain ?? Please doakan saya dan baby tiada masalah apa-apa

2 Balas

saya dulu pun lebih kurang mcm ni jugak. kalau ikut tarikh period lain, ikut scan lain. beza sebulan. last2 ikut tarikh scan sebab sy jenis period x teratur.

Sama mcm sy. Ikut period 12w, scan 10w.