Nak tanya sy dah 6bln normal ke sakit kat atas dari perut kat bawah payudara? rasanya macam pedihh

25week#ingintahu

2 Balas

sama...saya start 20 week dah rasa... sometimes mmg menangis bila kerap sakit...tapi saya just fikir...takpe sakit sikit je...baring alas dengan bantal nanti ok la kot...kadang saya letak minyak bidara utk kurangkan rasa sakit... alhamdulillah so far masih sakit but dah biasa so rasa takde apa²...check up pun ok je and baby gerak pun makin aktif...

Pedih ulu hati tu. Elakkan apa jua aktiviti dan makanan, minuman yg bg trigger pedih ulu.