25week 3day pregnant

25week 3day mmg selalu sakit bahagian perut ke? Kdg2 ssh nk bangun nak batuk pun sakit?

5 Balas

kalo sakit sampai ganggu aktiviti harian n bleeding tu x normal. kalo round ligament pain skit tu just kjp saja

saya rasa perut jadi berat..kalau duduk cepat berpeluh,tu je..saya dah 25weeks 6day

Kena pergi check ya.. Saya takda masalah sakit macam tu sampai bersalin..

sy just rasa perut ni penuh je smpai susa na nafas kdg2 . 25w6d

kena check tu sis