37w 3day macam mana rasa kontraksi?

Sya tak dew rasa sakit lgi , first baby 👶🏻 Hanya saja perut selalu mengeras.. #Nanya #pregnancy

3 Balas

sy anak ke tiga.. dulu kontraksi.. dah mula selowly 7 bln... ibu akan rasa baby akan mengeras.. perut pun keras.. sekejap.. tak sampai berapa saat.. dan akan hilang.. kalau pun perasan baby akak bergerak ikut jam.. pusing sikit sikit... bila sampai 9 bln br rase kontraksi yg kuat sikit dan akan lebih kerap selang kiraan berapa minit....

Contraction rasa perut sakit sangat . Sakit yang datang setiap 5minit

skit yg ble ingt mti