Nak tye klu kluar darah sdikit dn pg ni bawak ke ptg x ada keluar darah,masih prlu ke sy ke hospital

2 Balas

hi mommy. sepatutnya dah 23weeks ni kandungan dh kuat melainkan mommy ada masalah rahim yg buatkan pendarahan tu. pandangan sy,lebih baik ke klinik/hospital utk check sbb kita tk boleh duga apa yg jd pd dalaman kita. semoga dipermudah urusan mommy & baby 👶

2y ago

welcome mommy. take good care ye.

Sy pon baru ni bleeding , darah bright red, then kua ketul, trus g hospital, cumanya xtau lg drh tu dr mn, tunggu mext week kena fllw up pakar