keguguran kali ke2

23 may 2019 Hari ini mami n papa dapt berita gembira kerna mami pregnant kali ke2,usia kandungan bru 5w4d..mami n papa gembira sgt syg..kerna allah ganti kn yg pertama dgn kedua kehadiran kamu syg sgt dinanti oleh mami n papa. 4 Jun 2019 sejK pregnant mami memang kerap sakit di bahgian bawah perut.tetapi doc ckp perkara biasa.hhmm Maghrib Mami pergi tandas tetiba keluar spotting,mami da x kuat bila nmpak darah..mami bg taw papa dgn rasa lemah..waktu itu air mata mami da mulai mengalir deras..mami call maa mami untuk luah kan mami rse da pitam walaupun xde apa yg kluar lg hnya skadar fresh blood. 5Jun 2019(RAYA Aidilfitri) (pregnancy 7w3d) Mami bersiap untuk bermaafan bersma papa & mahu kluar beraya ttapi mami x dapat than rasa terlalu sakit di bwak perut mami..smpai mami ajak papa pergi kk maran makan masa sejam nak smpai klinik,sesudah smpai nurse minta untuk mami amik urine tapii...waktu mami kencing sudah becmpur darah..da mami raba2 dbawah mami rasa ade bnde...ya,allah..masa tu allah saja yg tahu perasaan mami sedih sgt syg...mami tarik keluar bnde tu ,kantung saja yg kluar tetapi lepas mami tarik mami kluar darah byk sgt..mami da rasa gelap sgt tapi mami kuatkn smgt lg...then doc scan x brpa nmpk..mami buat kali ke2 scan selepaa mami minum sebotol air..bru nmpk..syg ade kt dlm lg..doc amik keputusan nak seluk keluarkan sebelum tu mami pergi kencing ttiba syg keluar waktu tu..mami da x boleh nak kata apa2 waktu itu..mami da sebak melihat wajah papa..then doc seluk,doc ckp jalan bukak lg jadi doc terpaksa refer mami ke hos temerloh,kerna doc rsau sisa2 xhbs kluar.. Sejujurnya syg mami lemah untuk trima dugaan sebegini..tetapi apa kan daya allah lebih syg kan kamu syg..2 ank syurga mami

1 Balas

Stay strong mommy . Insyaallah ada rezeki nanti . Allah uji sebab Allah sayang . Allah tahu mommy kuat .

5y ago

inshaallah sis..harap2 ade kekuatan untuk terus senyum & tabah