persiapan kelahiran

21 week dh blh ke buat persiaapan bby

6 Balas

Saya since 15 weeks dah start membeli 🤣 siap survey daycare dah pun! Hahahahaha baru semalam pergi booked wardrobe for baby utk susun kelengkapan baby 😆 now dah in phase paint and siapkan bilik baby. Sbb nak chill2 je bila masuk 3rd trimester nanti 😍

2w ago

Kenapa? Hahaha.. for me, on my 3rd trimester I nak rest je! I taknak bebankan kepala baru nak cari itu ini. Sbb masa tu perut lebih besar, so sikit2 pun mengah, penat.. so settle apa patut awal2.. last2 boleh relax2 dah, enjoy exercise and focus nak bersalin je nanti 😍

beli la sikit2. barang baby kalau beli sekali gus rasa mahal pulak nanti

sy beli bermula 20w setelah tau gender.. beli sikit2

Sy dh start membeli masuk sj bulan ke 5🤣

boleh je