Morning sickness

2 months sudah.. tapi saya belum merasakan morning sickness lagi.. memang lambat ke?

120 Balas

Jgn ditanya alahan kalau takde alahan. Kesian kami yg ada alahan ni. 24 jam doa nak sihat tanpa alahan.

5y ago

Betul tu... Saye 4 bln lembik... Nk2 bln pose... Try pose... Hampir pitam.... Nauzubillahhhh....

Alhamdulillah kalau tak rasa morning sickness.. sebab tak semua akan dapat morning sickness ni..

Jangan mintak lah kalau takde tu. Kita yang ada ni sampai kesudah tak hilang lagi 😅

Xsemua org akn rasa morning sickness. Mcm sy xde alahan lgsg, semua alahan g kt suami

Klo sy dr awal khamilan smpai skg 35mgu mmg xde mrnink sickness..ats bdan msing2🤭

Sye xde morning sickness ampai lahir.. Chill sis.. Org lagi xmo.. Jgn di pk kan..

Syukur takde morning sickness sis. Sekali kene rase mcm xlarat nk hidup dah hahaha

saya alahan teruk time 5w ke atas... ngam2 masuk 4bulan da ok x da muntah2 lagi...

X semua ibu akan alami morning sickness ..kalau x alami tu kira beruntung sangt

Ok la xde alahan...org kalau bole xnk alahan..dia nak alahan lak..pelik btol la