Jantina baby

2 kali scan jantina bby .. tp die xnak tunjuk diri nye… risau nk beli barang die.. skg baru 21 mggu .. ibu2 kat sini ada tips x?

11 Balas

sy 22 weeks,sblum nk g scan,usap2 perut sy ckp gn dia "mommy nk g scan tengok adik ni,nti adik tunjuk ye kt mommy adik boy ke girl,nti mommy nak bli baju cantik2 untuk adik" g scan je terang2 nampak pistol twins saya🤣

10mo ago

saya bru smlm p scan .. alhamdulillah baby tnjuk jelas nmpak pistol n telur