Risau HB drop, bacaan BSP tak cantik lah, masalah kencing kotor lah, bacaan darah tinggi lah

2 hari raya neyh dah makan mcam² kan 🙊? Lusa plak ad check up dkat KK 😪 Risau HB drop, bacaan BSP tak cantik lah, masalah kencing kotor lah, bacaan darah tinggi lah, sembelit lah dan lain² 🤧 so dngan salah satu cara neyh fatin ambik minuman tambahan seperti OMBA bersama susu HL 😋 sedap, mudah dan jimat masa fatin yg bekerja neyh 🤭 #omba #nufiya #teamfatin #armadashieda

Risau HB drop, bacaan BSP tak cantik lah, masalah kencing kotor lah, bacaan darah tinggi lah
1 Balas