Bibir anak ada putih2

2 hari lepas perasan bibir anak ada putih2. Ingatkan sbb kering. Tp lpas minum air pun msh ada. Nak kata ulser anak x merengek pun. Makan mcm biasa. Siapa pernah ada pengalaman mcm ni? #1tahun12hari

Bibir anak ada putih2
3 Balas

salam puan, berkaitan dgn bibir anak puan yang ada putih2 tu , skrg dah macam mna ya ? apa sebenarnya tu puan, sbb anak saya 2 hari ni nmpak mcm tu jugak.. nak kata ulser dia makan mnum mcm biasa.. pening pikir ape benda tu