Bibir anak ada putih2

2 hari lepas perasan bibir anak ada putih2. Ingatkan sbb kering. Tp lpas minum air pun msh ada. Nak kata ulser anak x merengek pun. Makan mcm biasa. Siapa pernah ada pengalaman mcm ni? #1tahun12hari

Bibir anak ada putih2
3 Balas

salam puan, berkaitan dgn bibir anak puan yang ada putih2 tu , skrg dah macam mna ya ? apa sebenarnya tu puan, sbb anak saya 2 hari ni nmpak mcm tu jugak.. nak kata ulser dia makan mnum mcm biasa.. pening pikir ape benda tu

Maaf mommy, tak pernah alami. Mungkin kekurangan Vitamin c. Apa2 pun, better mommy bawa ke klinik berjumpa doktor

3y ago

tengok dia mcm ok. xserious kot. skrg nak pegi klinik pon takut, x mcm dulu.

Anak saya sekarang alami perkara yg sama.. 18bln. Apa tu ye? Nak buat mcm mana..