Normal ke ?

1y4m anak still tak boleh sebut mmy ddy lagi . Boleh sebut nak je . Normal ke .

2 Balas

Anak sy 1y3m.Anak sy pun sama walaupun selalu sy bahaskan diri mummy and bapanya daddy. Dia cm akn pgl sy MA or ME dan bapanya DADA or DEDE. Bila x nak, dia akn ckp DAH or TANAK. Bila paksa and dia x nak, dia akn ckp YANGAN. Bila sy nak ambil dr tgn dia smthing, dia akn ckp LEKLAH. Dia byk ckp tp ayat dia msh bergulung2 mcm LALOLA

saya rse normal je sis. yg penting sis kne slalu sebut depan dia. kalau baby dpat sebut 1 suku kata pn ok dh. slow2 dia akan belajar