Saya nak mintak semua doakan kandungan saya membesar dengan sihat. Alhamdulillah baru 4week😊

24 Balas

Aamiin 🤲🏻. Semoga baby sis membesar dengan sihat dan sis pun semoga dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti. 💕

sama macam saya . skrg 5week . esok nak scan kat swasta . belum buat buku lagi .

Alhamdulillah tahniah,semoga Allah permudahkan segala urusan Amiin Ya Mujib

Aamin.. Semoga diprmudahkan segala urusan sis.. Doakan saya juga.. 😊😊

Aamiin. Semoga baby membesar debgan sihat sehingga sis selamat melahirkan.

sme la sya pun first bby,dan skrang 3week. klau wt upt,dpt hasil +ve ke?

4y ago

Kira dalam apps. Lepas tu confirm nurse. Cuma xblh scan lg la sb x nmpk apa lg 3w tu

Aamin semoga dipermudahkan segalnya uruskan . Doakn sye juga ☺️

alhamdulillah..doakan sy sis..moga diberikan rezeki hamil kali ni

alhamdulillah ,semoga di permudahkan Aamiin

4week scan boleh nmpk bby dh kh ? sy 4 week blm scn lg