Mase 9 weeks sya ad buka buku di kk..then doktor scan baby semua okay..Lepastu skrg saya dah 13 weeks. Tapi xde rse ape2

2 Balas

Saya nak tnya laa adakah baby okay je dalam perut.?? Sebb perut pun xbrape besar lagi..

3y ago

Selagi tkde tumpah darah ke apa apa sakit yg merisaukan tu insyaAllah baby okay je. Nk tggu gerak tu mcm agak susah jgk utk 13 weeks ni, lg lg first baby kan.

Ok je sis.. normal klu blm rasa gerakan bby.. ada yg awl ada yg lambat..