Product ape yang sesuai untuk bayi 3 bulan yang kene eczema?

5 Balas

cuba try ViProlabs, anak saya dr 2 bulan sampai 4 bulan eczema teruk dekat kepala dan badan dah macam² try sabun n cream tp tak seauan .. then nurse dkt kk suggest pakai ViProlabs.. alhamdulillah pakai seminggu dah nampak perubahan.. kulit dah habis licin gebu² lg..

Cetaphil produk. Ank sy xde smpi tahap eczema. Tp ank sy kena ruam merah leher n ruam berbiji byk kt kaki. Sy try pki cetaphil advanced protection cream. Smpi skrg ok n xde dh ruam. Plus cetaphil produk ada moisturizer so kulit baby kt tmpt ruam jd licin n lembut.

Cuba ambil susu badan sapu kat tempat eczema tu, hari2.. Selain tu sapu produk yang tulis for eczema...

Ezerra sis..doctor anak sy yg suggest..dari mandian,lotion dan liquid talcum

sabamed pn ok juga