Baby saya 11 hari. Dari brapa hri lpas ada tanda bgini. Knpa ni ya

18 Balas

Dehydrated. Kurang air dlm badan. Anak saya pon pernah kena masa hari ke 5 - 8. Kena kerap susukan.

Better rujuk klinik or hospital sis. Darah ke tu? Biasa najis baby kuning @ hijau² siket

klu bby girl misi kte nrmal..period awl ..alhmdulillah skli tu jela ade....

Kalau baby girl mmg hormon macam tu, tapi sila refer pakar juga ya

Dehydration ni. Baby tak minum susu cukup? Refer hospital terus.

baby girl normal keluar cecair mcm ni.. bby sy pn mcm ni..

Normal sis sbb hormon. Akan hilang juga nanti

Insyallah xde Ape2... Hormone tu