Baby saya 11 hari. Dari brapa hri lpas ada tanda bgini. Knpa ni ya

18 Balas

Anak saya pun macam tu juga.. Tapi kena tengok.. Kalau warna merah.. Itu memang period..tapi kalau warna pink.. Maksudnya kurang susu.. Doktor kata begitu.. Tapi bagi baby perempuan sesetengahnya akan datang period awal untuk beberapa hari.. Tapi kalau lebih seminggu.. Kena refer doktor..

klu bb girl terpaksa biasa ni sis ,sy ank ketiga mcm ni doktor kata smsa ibu preggy,hormon terlampau tinggi so bila bb klr,ada klr drh setitis dua tp akan berhenti tu dlm tph 10hari dari yg titisan drh pertama klr

itu ureate crystal. bila air kencing react dgn pampers. selalu pampers pet pet akn jd mcm ni.. xde apa pun. normal je selagi air kencing x bau busuk/anak x demam

Baby girl ke? Klu baby girl normal cmtu..baby sye dulu pn cmtu tapi dlm sehari je..tapi better rujuk terus kat nurse or doktor untuk clarification..

kalau baby girl, its normal. hormon kita tuu. anak saya pon gituu. puting dia putih macam ada susu. nurse kata normal jugak. jgn picit kesian baby

Sy xpasti sbb anak sy girl ke boy ke dua2 xpernah kne mcm ni.. Better tunjuk dkt doc or nurse k.. Nurse ade dtg rumah x? Klu ade tunjuk kt dia..

anak sy mcam nih masa bru lahir,tpi alhamdulillah,berhenti sendri,,cek google kata normal...skrg anak sya dah 3 thun,takde pape pun dah.

Bawak g klinik or hospital laa sis..baby saya penah jugak macam ni dulu..baby boy..hematuria..better ambik langkah berjaga²..

klau baby girl normal,klau baby boy x pasti sbb bby boy x penh kena,baby girl prnhlh doktor kya drh period die

Baby girl ka? Normal ni ..klu bby girl..tp hanya 7hri ja..haid pertama dia..bby sy pun mcm ni juga dlu...