Bukaan berapa cm baru tolak masuk labor room?

1st time ni jadi nak tahu la. Biasa bukaan berapa cm baru di tolak masuk labor room ? #1stimemom #firstbaby #firstmom #ingintahu

23 Balas

1st bby -doc pechkn ktuban 4cm msuk lb 2nd bby-7cm ,pch ktuban tpi doc x bgi msuk.lab penuh 3rd-pch ktuban dri rumh.6cm lupa dah 4th-7cm 5th -3cm,x sakit lgsung.msuk lb.doc d lab marah sbab kpala masih jauh d ats..knp htr lab.last2 dorg try tolak,&terpecah ktuban,tgn bby tkluar dlu..emgncy c zer trus

2y ago

tq sis share experience 🥰