SOLAT LEPAS CZER

1st time bersalin czer. nak tanya mummy2 yang bersalin czer. bila dah habis darah semua, mummy solat mcm biasa atau atas kerusi ye? sebab saya dah hari ke 30++ tapi rasa mcm pedih2 bahagian dalam lagi.

3 Balas

solat ni xleh tgk org, tp kemampuan sendiri, kalau tk mampu, tolong belajar cara rukhsah solat dulu jgn senang2 je terus duduk dr start solat sampai habis ye, insyaallah islam tu mudah tp jgn ambil mudah

sy solat mcm biasa je..cuma masa rukuk, sujud tu kena slow2.

4mo ago

bgun dari sujud tu tak sakit sis?