hye,nak tnya ada x ibu2 dlm nie mcm sya.pdih bwah payudara.tp sblh je..rsa mcm mnyucuk.knp ye?

5 Balas

Saya pun sama rasa bawah payudara kanan sakit menyucuk, lagi lagi kalau baring makin menyucuk rasanya 🥹🥹 tapi saya dapat dapat rasa kurang sikit bila tukar bra, tapi kalau saya tak pakai bra fuh rasa mencucuk tu lagi kuat 😭 tak tahulah factor sakit tu sebab bra ke apa 🤣🤣

6mo ago

btul tue..

Allahu sy rasa mcm tu. bukan sebelah. tpi tgh2 je sakit. menyucuk. MIL sy kata dlu pn dia sakit mcm tu jgk. siksa sgt. smpai menangis. taktau mcm mna nk bagi dia lega. duduk tak kena. tido tak kena

6mo ago

sya klau bkk bra ok skit..atau mgkin sbb bra ke..tp sya tukar pn ttap sma jgk skt..huhu

Saya tgh alami tu😭 sakit sgt kan. Die mcm kena tikam pisau ke kena toreh. sumpah skit. Bila skit sblh je, nk pusing tu istighfar byk sbb xmmpu pusing.

6mo ago

btul..mcm kna toreh pn ada.😀.mcm nk ngis pn ad..

sya hari tu 30minggu-35minggu rasa macam tu..tapi skg dah hilang rasa tu sendiri...dah masuk 37 minggu ni

6mo ago

sya start rsa skt 32mggu..smpai la skrg

Semoga dipermudahkan segala urusan sis & sis kuat lawan sakitnya ya